Thursday 9 June 2011

Miehen pakkomielle

Mies on viimeaikoina yrittänyt ehkä provosoida minua tai saada minut tuntemaan pahaa oloa. Yritän olla välittämättä hänen kommenteistaan ja olla, kun en olisi kuullut tai nähnyt mitään. Jos menemme ulos yhdessä, hän näkyvästi katsoo toisten naisten perään ja kertoo mielipiteitään heidän vartaloistaan. Häntä varmasti nolottaa kulkea ihmisten ilmoilla minun kanssani. Ymmärrettävää. Kun katsomme televisiota hän kommentoi musiikkivideon, tv-ohjelmien ja mainoksien naisia ja heidän vartaloitaan. Usein salaa painan mieleeni minkälaisista naisista hän pitää ja hänen viimeisin kommenttinsa oli tästä videolla esiintyvästä tanssija-mallista. Hänen unelmiensa nainen. Hänen nimensä on Bella Gonzalez. 162cm/51kg ja 81-55-86.. Kapea vyötärö...







  
Valitettavasti en taida tuollaista rintamusta ja perää saada muuta kun kirurgilta :D

6 comments:

  1. Miehesi arvostelee sinun kuullen naisia, häpee liikkua ja toivoo että oisit laihempi?! HALOO NAINEN!!
    Mitä teet tuollaisessa suhteessa jossa miehen ongelmana on sun paino?!
    Mikähän on sun perimmäinen syy laihtua?

    ReplyDelete
  2. En ole itsekkään puhdas pulmunen vaan arvostelen myös miehiä hänen kuullen. Mutta hän tietää, että en vaihtaisi hänessä mitään. En tiedä häpeääkö hän liikkua kanssani, mutta näin kuvittelen.

    Mieheni kertoo minulle totuuden, oli se sitten mitä halusin kuulla tai en. Päällimmäisenä mies tietysti toivoo, että olisin terve, onnellinen ja tyytyväinen itse itseeni ja vartalooni. Itse pyysin mieheltä apua ja raahasin hänet tämän kaiken ruoka- ja painosotkun keskelle..

    ReplyDelete
  3. Puhukaan aiheesta. Jos sinulle tulee paha mieli miehesi kommentoidessa ja kuolatessa muita naisia, sano se hänelle. Hän varmasti pystyy olemaan hiljaa ja vain "salaa" vilkuilemaan toisia naisia niin halutessaan.

    Toisaalta omassa suhteessani on hieman samanlainen tilanne. Olen parin vuoden seurustelumme aikana lihonut todella paljon, varmastikkin sen 20 kiloa. Suhteen aluksi oli mieheni ja minun yhteisenä harrastuksena kommentoida kauniiden ihmisten (miesten ja naisten) ulkonäköä enkä saanut pahaa mieltä kun mieheni sanoi jotain naista kauniiksi, koska olin silloin vielä tyytyväinen itseeni. Pidin itseäni kauniina enkä kokenut toisia naisia ns uhkana ulkonäkönsä vuoksi. Nyt pulskempana olen kuitenkin kokenut mieheni viattomat kommentit muiden ulkonäöstä kiusallisina ja puhumalla asiasta sovimme uudet pelisäännöt. Nykyään mieheni on hiljaa kauniin ihmisen nähdessään ja samoin teen myös minä ;)

    ReplyDelete
  4. kaunis nainen toi bella :)

    ReplyDelete
  5. Samoilla linjoilla Tuulenkosijan kanssa. Nykyään suorastaan toivon, ettei mies kommentoi kenenkään toisen ulkomuotoa. Tiedän nimittäin, etten tällä kropalla pääse lähellekään...

    ReplyDelete
  6. Toivottavasti miehesikin tajuaa ettei tuonkaan naisen vartalo ole tehty vain kuntoilemalla... Kirurgin veitsen terän alla tuokin on monesti käynyt :)

    ReplyDelete